Σάββατο 12 Μαΐου 2012

flood



Πρέπει να νιώθετε πολύ ωραία όταν την λέτε σε κάποιον, για να συνεχίζετε να το κάνετε με τόση μεγάλη επιτυχία. "You can always underestimate people's brains, but you can never underestimate how they feel."  λένε οι Raining Pleasure, αλλά μάλλον δεν γνωρίζετε από αισθήματα εσείς. Και για να μπούμε στα λεγόμενα... "αmentionta", τα ποστ δηλαδή που απευθύνονται συγκεκριμένα σε κάποιον, απλά δεν έχουν το @όνομά του πάνω, ναι, αυτή η ανάρτηση είναι για δύο άτομα τα οποία νομίζουν πως όχι μόνο τα ξέρουν όλα, αλλά πως έχουν και το δικαίωμα να σου την λένε με το καλημέρα και να σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι.

Αναρωτηθήκατε ποτέ σας πόση πίκρα και αχρείαστη κυνικότητα βγάζετε καθημερινά; Αυτό που εσείς θεωρείτε καθαρό σαρκασμό, είναι τελικά μια τεράστια κακία που έχει υποτιθέμενο στόχο την "πλάκα". Πλάκα είναι δηλαδή να μειώνεις τον άλλο επειδή απλά εξέφρασε την άποψή του; "Πλάκα" και στα μούτρα σας, αν είναι τόσο αστεία αυτά που λέτε, να 'χετε να γελάτε.
Και το γαμώτο δεν είναι ότι με πληγώνετε καθημερινά και 'γω δεν σας λέω να πάτε να γαμηθείτε, απλά  κ ωραία, μα το ότι δεν το κάνετε μονάχα σε μένα. Το εγώ σας είναι τόσο μεγάλο και τόσο ΧΑΧΑΧΑ αστείο, που αρπάζετε την παραμικρή ευκαιρία για να πετάξετε την "πετυχημένη ατάκα" σας. Όχι παιδιά, δεν είναι υπέρ σας που μας πηδάτε την ψυχολογία, που νομίζετε πως εμείς συνέχεια λέμε ένα μάτσο μπούρδες, πως είστε εξυπνότεροι.




Και υποθετικά, εγώ είμαι ανόητη. Αγνοήστε με. Ως ανώτεροι μου δεν θα πρεπε να 'χετε την απαραίτητη εξυπνάδα να μην συναναστρέφεστε με ένα τόσο ηλίθιο άτομο; Μια φορά ακόμη να ακούσω ή να δω κακία σας, θα υποθέσω πως είστε πιθανόν τα πιο δυστυχισμένα άτομα στον κόσμο, αφού χαίρεστε με την πίκρα που προξενείτε στους άλλους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την ηλιθιότητα που μερικοί πιστεύουν οτι είναι σαρκασμός.

Το να μειώνεις τον αλλον με μια "ατάκα" δεν σε κάνει πιο αποδεκτό ή πιο αστείο. Και δεν μπορώ να καταλαβω γιατι μερικοί το θεωρούν τοσο πετυχημένο.

Είναι επιδειξιομανείς, που θέλουν να αποδείξουν οτι μπορούν.

Οχι κύριοι, αυτό θα σας οδηγήσει στην μοναξιά και στο να σας μισουν ολοι.

Ανθή, αυτοί θελουν ένα γερό ξύλο. Ή μάλλον κατι καλύτερο. Να τους αγνοούμε. Εξαλλου για προσοχή δεν πεθαίνουν τετοια άτομα;

χχχ

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιοι άνθρωποι είναι πραγματικά τόσο μικροί. Μικροί στον νου, μικροί στα συναισθήματά τους, μικροί στα πάντα.
Και πρέπει να κάτσουν να τα βρουν με τον μίζερο εαυτό τους, αντί να ψάχνουν "σφάλαμτα" στους γύρω τους. Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι οι ίδιοι.

Κανένας άνθρωπος για εμένα δεν είναι άξιος κοροϊδίας, ειρωνίας ή εξεφτελισμού. Ό,τι κι αν πει, ό,τι κι αν κάνει.
Κι ειδικά εσύ, Ανθή, που όταν καταλάβουν αυτοί τι υπέροχος άνθρωπος είσαι, θα δουν πόσο ελεηνοί είναι οι ίδιοι. Κι αν δεν το καταλάβουν... δεν πειράζει. Πόλλοι άλλοι το βλέπουν.

Fleur είπε...

Πω μου έχει συμβεί.Καλά τόσο αστείο τους φαίνεται να μειώνουν κάποιον?

Γλυκιά μου Sinnner,μην δίνεις σημασία.Εσύ είσαι κατά χιλιάδες μέτρα πιο ψηλά από αυτούς.Γι'αυτό προσπαθούν να σε μειώσουν.
Μην χαλιέσαι.:)
Φιλάκια πολλά! :**

Sinner είπε...

Ευχαριστώ για την ώρα σας και όντως, είναι απογοητευτικά άτομα. Το πιο δύσκολο είναι να τους αντιμετωπίζω κάθε μέρα στο σχολείο.

Καλή συνέχεια μας ^_^